Toetsen en testen

Wij nemen methode-gebonden toetsen af. Wij doen dit regelmatig om te bepalen of leerlingen de leerstof beheersen. Twee maal per jaar nemen wij CITO-toetsen af. De logopedisten testen jaarlijks alle leerlingen op spraak- en taalontwikkeling. Na elke toetsperiode bespreken de teamleiders en de groepsleerkracht de resultaten. Deze bespreken zij ook met ouders. De Commissie van Begeleiding kijkt op de resultaten passen bij de leerroute en het uitstroomniveau van de leerling. Zij kijkt ook of intensieve zorg nodig is om de leerroute vast te kunnen houden. Soms bepaalt de CvB dat de leerroute naar boven of beneden moet worden bijgesteld.